Aksion

AKSION

Një nga BIM softuerët më të mirë në botë për projektim dhe dokumentim, tani është deri në 31% më lirë.

31% ZBRITJE ne ARCHICAD 22 -licencen me abonim vjetor (me abonim per 12 muaj dhe me abonim per 2x 6 muaj).
20% ZBRITJE në ARCHICAD 22 licencë të perhershme – te veçante ose ne rrjet, me abonim një vjeçar.

KONTAKTONI

 

 

Zbritje speciale për anëtarët e shoqatave profesionale!

Anëtarët e shoqatave profesionale, së bashku me provën e pagesës së anëtarësimit të paguar, u jepet një zbritje shtesë në shumën e tarifës vjetore të anëtarësimit.

FREE TEST OF ARCHICAD 22

MORE ABOUT ARCHICAD

Srbija i generalni distributer: hiCAD, +381 21 6368499, office@hicad.rs, www.hicad.rs

Albania: archiEDU, +386 (0) 49 145 820, info@archiedu.com, www.archiEDU.com

Bosna i Hercegovina: Doxat inžinjering, + 387 33 239 918, jasmin@doxat.ba, www.doxat.ba

Crna Gora: hiCAD, +381 21 6368499, office@hicad.rs, www.hicad.rs

Kosovo: archiEDU, +386 (0) 49 145 820, info@archiedu.com, www.archiEDU.com

Macedonia: Smart Solutions, + 389 2 277-7383, office@smartsolutions.com.mk, www.smartsolutions.com.mk

Republika Srpska: SAMPRO SOFTWARE, +387 51 251 016, prodaja@sampros.com, www.sampros.com