“http://media.hicad.rs/2015/10/479_ARCHICAD_02.jpg Pred vama je nov priručnik za ArchiCAD, samo nekoliko meseci posle izlaska aktuelne verzije 19. Priručnik je dobio naslov: „Tri knjige u jednoj“ i nastao je na osnovu originalnih Graphisoftovih e-priručnika:
– ARCHICAD BIM concept
– Conceptual Design i
– Intermediate ARCHICAD

Knjiga je namenjena najširem krugu korisnika ArchiCAD-a i onih koji bi to hteli da budu. Priručnik sadrži 553 slika ekrana, linkove za startne fajlove što omogućuje dobro praćenje teksta. Pored toga, sadrži sve neohodne informacije za samostalan rad i odlično je štivo za učenike srednjih škola, studente, nastavnike i profesionalce. Nivo knjige je osnovni i srednji.

Cena knjige je 1400,00 din. + poštarina. Plaćanje pouzećem.
Za sve informacije kontaktirajte hiCAD.

O ArchiCAD®-u
ArchiCAD® je lider u softveru za arhitektonsko projektovanje. i specijalizovani alat za izradu arhitektonske prezentacije i projektne dokumentacije. Dizajnirali su ga arhitekte za arhitekte. U paket su ugrađena najsavremenija IT rešenja te koristi 64 bita, više jezgara, paralelni rad. Inovacije i unapređenja u softverskom delu su rešenja za TeamWork, BIMCloud, BIMx, BIM tehnologija. Pored rada u 3D, tu su rešenja: za automatsku izradu preseka, automatsko kotiranje svih vrsta kota, predmer, rendering, rešavanje stepeništa i krova. Odlična saradnja ArchiCAD-ovog fajl formata sa DWG, PDF i grafičkim formatima. Koristi ga više od 200.000 licenciranih korisnika širom sveta. Na osnovu ArchiCAD® dokumentacije je izgrađeno više od milion objekata.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.