Želite da poslušate neko predavanje i čujete više informacija o temama koje vas interesuju ili vam mogu pomoći u radu, a ne volite da napuštate svoje radno mesto ispred računara?

Webinar je idealna stvar za vas!

Putem živog prenosa internetom u zakazano vreme samo se priključite na besplatnu webinar prezentaciju i predavanje/prezentacija/obuka se održava kod vas.

ARCHICAD 19 WEBINAR će se održati 24. i 25. novembra (birate termin koji Vam odgovara) i predstaviće vam ne samo novine iz nove verzije softvera, nego će vam pokazati kako da vaš kreativni proces rada neprekidno “teče”! Profesionalna vizuelizacija, upravljanje revizijama, bolja PDF podrška, IFC format su neke od tema koje će predavači Andrej Hirjovatij, Gordana Radonić i Žolt Ivanovič demonstrirati iz ARCHICAD-a 19.

A interakcija slušalaca?

Webinar pruža mogućnost da u bilo kom trenutku putem ugrađenog sistema za razmenu poruka (chat opcija) postavite pitanje ili ostavite komentar. Nakon završene prezentacije, predavači odgovaraju na vaša postavljena pitanja ili demonstriraju rešenja na iznete probleme.

Onlajn obuke

ARCHICAD 19 WEBINAR je samo jedna u nizu mogućnosti učenja i interakcije sa ARCHICAD instruktorima.

hiCAD je pripremio niz onlajn treninga koji će vam omogućiti da putem interneta dobijete pravi “privatni čas” i to opet kod vas na ekranu računara!

hiCAD treninzi će se održavati u mesecu decembru, po 2 treninga nedeljno, u 2 termina, svaki put sa drugačijom temom.

Pogledajte raspored svih termina i tema: Webinar 2015 – plan

Webinar registracija

Ukoliko vam se sve ovo čini zanimljivim, za početak se registrujte za BESPLATAN “ARCHICAD 19 WEBINAR” gde ćete imati prilike da čujete i više o predstojećim ARCHICAD treninzima.

ARCHICAD 19 WEBINAR

Registrujte se odmah putem sledećeg linka:

Pridružite nam se

  1. novembra 2015. godine u 18:30 CET ili
  2. novembra 2015. godine u 10:00 CET.

https://attendee.gotowebinar.com/rt/6660349230615947266

Ako želite da čujete ne samo o novinama iz ARCHICAD-a, već i o tome kako da vaš kreativni proces rada neprekidno “teče”, prijavite se za besplatnu online webinar prezentaciju! Profesionalna vizuelizacija, upravljanje revizijama, bolja PDF podrška, IFC format su neke od tema koje će biti propraćene demonstracijom iz ARCHICAD-a 19.
Pridružite se kreativnom toku!

Nakon registracije, primićete konfirmacioni mejl koji sadrži sve informacije potrebne da se uspešno uključite u webinar.

View System Requirements

ttp://media.hicad.rs/2015/11/AC19_BOX_R2_600pxw.jpg”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.