Arhitektonski BIM alat

Arhitektonski BIM alat sa sofisticiranim 2D i 3D alatima i funkcijama za oblikovanje listova dokumentacije. Idealan alat za idejna rešenja, glavne projekte i prezentacije (rendering, VR, animacije, BIMx). Jednostavno rešenje za TeamWork na svega dva nivoa (radna stanica i sever).

ArchiCAD je namenjen arhitektama, enterijeristima, urbanistima, projektantima konstrukterima i projektantima instalacija.

ArchiCAD je osmišljen od strane arhitekata i to je jedan od razloga lakoće njegovog korišćenja.

ArchiCAD ima iza sebe preko 30 godina razvoja. Na Mac platformi se pojavio 1984. godine, a na PC računarima je od 1995. godine (pojavom WINDOW 3.11, sa grafičkim interfejsom).

ArchiCAD je najstariji BIM paket,poznat pod nazivom Vitual Building. Da je još uvek lider u BIM tehnologiji pokazuje priznanje najboljeg BIM paketa, 5 godina za redom od strane Construction Computing Magazine.

ArchiCAD je uzor koji drugi prate!

Podržava IFC standard i kompatibilan je sa većinom CAD paketa. Pripada klasi softvera Building Smart (OPEN BIM) i lidera je BIM tehnologije. Odlična komunikacija sa DWG/DXF, IFC fajlovima.

Aktuelna verzija je ArchiCAD 19. Prezentaciju dobavljača možete videti na www.graphisoft.com.

Podržavamo sledeći ArchiCAD dodatke:

  1. MEP Modeler (projektovanje 3D instalacija)
  2. Reinforcement (modelovanje armature) www.eptar.hu/cadsupport
  3. ArchiSuite (kolecija add-onsa) www.chigraph.com
  4. Artlantis Studio (rendering i animacija) www.artlantis.com

U verziji ArchiCAD-a 19, EcoDesigner i BIMx su sastavni delovi ArchiCAD paketa.
479_archicad_02-211x3002xViše o Priručniku za ArchiCAD 19 videti ovde

Standardna obuka traje 32 časa. Obuka se vrši po dogovoru za potrebe projektnih biroa ili studenata. Organizujemo i 1 na 1 obuku preko interneta. O detaljima ove vrste obuke javiti se na hiCAD. Za AutoCAD poznavaoce obuka traje 10 časova.

Preporučujemo priručnik “ArchiCAD za AutoCAD korisnike” u izdanju Kompjuter biblioteke.

hiCAD besplatno distribuira BIM Learning Studio. Kompletnu informaciju videti na Blog.

Registracija za besplatno korišćenje legalnog softvera je na MyArchiCAD. Studenti mogu koristiti studentsku verziju do kraja studija, a Trial verzija je namenjena profesionalcima i traje mesec dana.

Uslove nabavke šaljemo po zahtevu.

Posebna pogodnost nabavke ArchiCAD-a za mlade inženjere:
Ovu pogodnost koristite mladi inženjeri – diplomirali unazad 3 godine i studenti koji su registrovali svoj ArchiCAD na MyArchiCAD.com na godinu dana ili više. Popust je preko 30%!