O Graphisoft-u

Osnovan 1982. godine, Graphisoft danas snabdeva visoko kvalitetnim softverskim rešenjima preko 200,000 arhitekata, dizajnera, urbanista, menadžera održavanja objekata i drugih profesionalaca u građevinskoj industriji. Graphisoft snažno podržava uvođenje otvorenog IFC standarda po BuildingSMART sertifikovanju.

Vizija

Naša vizija je da budemo vodeći provajderi informacione tehnologije za arhitektonsku delatnost i građevinsku industriju.

Graphisoft® je pionir u mnogim oblastima razvoja CAD/BIM softvera, kao što je stvaranje prvog 3D CAD softvera za PC još 1984. godine na Macintosh računarima. Kompanija veruje da je znanje koje je ona akumulirala u važnim tehnološkim kompetencijama glavni činilac koji je doprineo, i nastaviće da doprinosi Graphisoft-ovoj tehnološkoj briljantnosti.

Fokus

Dva osnovna elementa Graphisoft-ove strategije su globalna pokrivenost i isključiv fokus na njenu osnovnu kompetenciju: razvoj 3D softverskih rešenja za projektovanje objekata. Glavna tržišta Kompanije su Evropa, Severna Amerika i Azijsko/Pacifički region.

Misija

Promocija novih tehnologija u korišćenju softvera u izradi projektne dokumentacije: BIM – Building Information Modeling, (naslednika CAD tehnologije), baziranog na ArchiCAD konceptu Virtuelne građevine i kompatibilnih paketa. Promovisanje IFC standarda za kompatibilsnost BIM paketa. Okosnica naše ponude je ArchiCAD sa paketima koji su međusobno kompatibilni.

Bavimo se distribucijom softvera, obukom, izdavačkom delatnošću, uvođenjem kao i izradom softvera.

Distributeri smo sledećih firmi i njihovih paketa:

– Graphisoft (ArchiCAD, biblioteke, add-ons) www.graphisoft.com
– Abvent (Artlantis) izrada renderinga i animacija www.artlantis.com
– InterCAD (AxisVM) proračun građevinskih konstrukcija www.axisvm.eu
– ArchiCAD add-ons: MEP Modeler www.graphisoft.com
– DDS-CAD MEP proračun i izrada dokumentacije za elektro, mašinske, vodovodne i kanalizacione instalacije www.dds-cad.com
– Cigraph: ArchiSuite paket www.cigraph.it

Pokrivamo: Srbiju, Crnu Goru, BiH, Makedoniju, Kosovo i Albaniju.

Kompanija

Promocija novih tehnologija kao što je:

. BIM – Building Information Modeling (naslednik CAD tehnologije), baziranog na ArchiCAD konceptu Virtuelne građevine i kompatibilnih paketa: AxisVM i DDS-CAD

. IFC standard za kompatibilnost BIM paketa

. TW2 sa superiornim TeamWork serverom.

 

Moto

Work smarter not harder!

Ovlašećeni distributeri za: