U Subotici je od 13. do 15. maja 2016. godine održano republičko takmičenje srednjih geodetskih i građevinskih škola Republike Srbije u okviru koga su se srednjoškolci takmičili i u demonstraciji znanja u radu sa ARCHICAD softverom.

media.hicad.rs/2016/06/takmicenje-SU1.jpg

Ovo je druga godina za redom kako se održava takmičenje u ovoj takmičarskoj disciplini gde su učenici pokazali izuzetno znanje. Učestvovalo je ukupno 13 takmičara, a žiri je činio sastav:

  • Gordana Radonić, hiCAD, Novi Sad,
  • Silard Erdelji, Politehnička škola, Subotica,
  • Radovan Rakić, Srednja građevinska i drvoprerađivačka stručna škola, Apatin.

edia.hicad.rs/2016/06/Ziri-ARCHICAD-SU.jpg

Pored toga što smo se dobro proveli u Subotici u bogatom programu u sjajnoj organizaciji Politehničke škole iz Subotice, hiCAD je imao čast da isprati kompletan takmičarski program učesnika i nagradi najuspešnije skromnim nagradama. Najbolji su bili:

  1. Miloš Popadić, Politehnička škola “M. Milanković” iz Kruševca,
  2. Ibolja Torma, Politehnička škola iz Subotice,
  3. Jovan Stefanović, Elektro i građevinska škola “Nikola Tesla” iz Jagodine.

media.hicad.rs/2016/06/Dodela-nagrada-ARCHICAD-SU.jpg”

Još jednom pohvaljujemo prvonagrađene i sve učesnike i želimo im puno sreće i istrajnosti u daljem školovanju i na narednim takmičenjima.

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>