media.hicad.rs/2014/08/AC20-Desktop_01-750×422.jpg

ARCHICAD 20 ima potpuno redizajniran pročišćen “flat-design” grafički korisnički interfejs (UI) koji itekako izdvaja ovu verziju od ostalih BIM alata. Ispod površine novog modernog izgleda nalaze se i brojna značajna unapređenja funkcionalnosti koja ističu važnost informacija, “I” u BIM, povećavajući vrednost BIM-a kako za ARCHICAD korisnike, tako i za spoljne saradnike.

 

#Fresh_Look_at_BIM

 

media.hicad.rs/2014/08/AC20-Desktop_01-750×422.jpg

ARCHICAD 20 nudi osvežen i pročišćen korisnički interfejs sa maksimalno proširenom radnom površinom i jasnim i preciznim novim ikonicama koje izgledaju bistro i čisto na bilo kojoj rezoluciji ekrana. Poboljšana navigacija zasnovana na tab pogledima čini kretanje kroz različite prikaze projekta lakim, brzim i efikasnim.

 

#Graphical_Favorites

 

media.hicad.rs/2016/06/ac20-favorites-visualization.png

Potpuno novi reorganizovan Favorites upotpunjen je grafički pružajući vizeulni prikaz snimljenih podešavanja elemenata i automatski generišući 2D i 3D prikaze u boji za svaki alat i tip elementa ubrzavajući na taj način svakodnevni rad na projektu lako dostupnim odabirom favorita među elementima.

 

#BIM_Visualization

 

media.hicad.rs/2016/06/ac20-visu-twopoint-01-1024×527.jpg”

ACHICAD 20 postavlja vizuelizaciju projekta na viši nivo ažuriravši CineRender Engine najnovijom verzijom i omogućivši precizno upravljanje uvezenih slobodnih geometrijskih formi modelovanih u Rhino-u koristeći njegove NURBS (Non‐uniform rational basis splines) definicije.

 

#The_I_in_BIM

 

media.hicad.rs/2016/06/ac20-iinbim-share-01.png”

Informacije su najvredniji deo BIM-a, stoga ARCHICAD 20 pomaže projektantima da izvuku najviše obezbedivši im jednostavan pristup, informativni prikaz i mogućnost deljenja informacija u različitim standardizovanim formatima (IFC 4 standard, BCF i COBie).

 

#BIM_Performance

 

media.hicad.rs/2016/06/ac20-fresh-tabs-01.png

U ARCHICAD 20 je implementiran niz poboljšanja performansi u upravljanju bibliotekama, crtežima, spoljnim prilozima (Drawing, Library i Hotlink management) i u server komunikaciji omogućivši nesmetan i lakši tok rada i uopšte povećanje responzivnosti softvera.

Detaljnije informacije o ARCHICAD-u 20 možete pročitati ovde.

Vrlo uskoro ćete i sami moći da isrobate potpuno novi moderan ARCHICAD! Pratite naš sajt za dalja obaveštenja.

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.